میکسرها و شیکر های آزمایشگاهی ابزار هایی هستند که جهت هموژنیزه کردن مخلوط ها استفاده می شوند. این دستگاه ها بخش مهمی از تجهیزات آزمایشگاهی را در صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی، الکترونیک و همینطور آزمایشگاه های مربوط به علوم زیستی، آب و فاضلاب و بیوتکنولوژی تشکیل می دهند. شیکر ها از شیکینگ یا تکان دادن محلول های موجود در ظروف برای اختلاط آن ها استفاده می کنند. حرکت صفحه شیکر اغلب به صورت جلو و عقب و یا دورانی است. در برخی از شیکرهای آزمایشگاهی صفحه با زاویه های خاصی قرار می گیرد و باعث ترکیب شدن حداکثری مواد می شود.
- ولتاژ: 240-100 ولت
- فرکانس: 50/60 هرتز
- توان: 30 وات
- نوع حرکت: حرکت اوربیتالی
- قطر چرخش: 40 میلی متر
- بیش ترین وزن نمونه (با صفحه): 2.5 کیلوگرم
- سرعت: 800-100 دور بر دقیقه
- محدوده زمان: 1199-1 دقیقه
- ابعد: 100*300*340 میلیمتر
- وزن: 8.1 کیلوگرم