نشست تخصصی پلتفرم فناوری نانوپوششها با حضور اساتید دانشگاهها و مراکز پژوهشی در مرکز صنعتیسازی نانو فناوری کاربردی (ICAN) در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۳ و ۴ مردادماه ۱۳۹۷ برگزار شد.
مرکز صنعتی سازی نانوفناوری کاربردی با هدف توسعه کاربردهای صنعتی دستاوردهای فناوری نانو و حمایت از همکاریهای فناورانه بین شرکتهای دانش بنیان سازنده تجهیزات ساخت و تولید نانو و متخصصین و محققین، نشستی را با حضور ۲۲ نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاهها و نمایندگان شرکت فناوران سخت آرا از پلتفرم فناوری نانوپوششها در تاریخهای ۳ و ۴ مردادماه برگزار نمود.
این نشستها نیز همانند نشست ۲۸ تیرماه در سه محور کلی پیگیری شد. محور اول این جلسات معرفی اهداف برگزاری نشست و نیز معرفی مرکز و دستاوردهای آن بود که در این قسمت در قالب دو فیلم کوتاه مرکز و دستاوردهای آن معرفی گردید و در ادامه توضیحاتی در مورد مرکز و نحوه همکاری با ICAN توسط مهندس خلج مدیر مرکز و کارشناسان آن به مهمانان ارائه شد. در بخش بعدی مهمانان ضمن معرفی خود و مختصری از سوابق پژوهشیشان، پیرامون کارهای تحقیقاتی جاری خود در حوزه نانوپوششها صحبت کردند.
محور دوم برنامه، به بیان چالشها و فرصتهای پلتفرم نانوپوشش در ایران و جهان و همچنین توسعه کاربردها و تجاریسازی این فناوری در صنایع مختلف اختصاص داشت. در این قسمت آقای دکتر علم خواه رئیس هیئت مدیره شرکت سخت آرا ضمن بیان موارد فوق و اهمیت توسعه نانوپوششها در کشور، فرصتها و مدلهای همکاری اساتید دانشگاهها و مراکز پژوهشی را با این شرکت در قالب همکاریهای فناورانه برای حاضرین در جلسه تشریح نمودند.
محور سوم برنامه نیز به بازدید مهمانان از فضای مرکز و تجهیزات مستقر در آن اختصاص یافت. در این قسمت از برنامه مهمانان، علاوه بر بازدید از کارگاههای شرکت سخت آرا در ICAN و آشنایی با تجهیزات و توانمندیهای این شرکت، با تجهیزات مستقر در ۵ پلتفرم فناوری دیگر ICAN و طرحها و پروژههای جاری در آنها و نیز نحوه خدماتدهی هریک از این پلتفرمها آشنا شدند.
لازم به ذکر است که علاقمندان به همکاری با شرکت سخت آرا، میتوانند پس از اعلام فراخوان دریافت طرحهای همکاری فناورانه توسط مرکز صنعتی سازی نانوفناوری کاربردی، طرحهای پیشنهادی خود را از طریق سایت ICAN به این مرکز ارسال نمایند.