×
  • ورود ثبت نام فراموش کرده ام

آخرین اخبار داخلی و خارجی

تضمین سلامت خوراکی کودکان با استفاده از فناوری پلاسمای سرد
اخبار خارجی 26 اذر 1165

تضمین سلامت خوراکی کودکان با استفاده از فناوری پلاسمای سرد

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

محققان مرکز تحقیقات غذایی و بهداشت DIT، توانسته‌اند به فناوری دست پیدا کنند که با استفاده از آن می‌توان پخش روغن بر روی محصولات غذایی مثل بیسکویت و چیپس را بهبود داد. این فرآیند با کمک فناوری پلاسما انجام می‌شود.

محققان مرکز تحقیقات غذایی و بهداشت DIT، توانسته‌اند به فناوری دست پیدا کنند که با استفاده از آن می‌توان پخش روغن بر روی محصولات غذایی مثل بیسکویت و چیپس را بهبود داد. این فرآیند با کمک فناوری پلاسما انجام می‌شود.

برای این منظور، روغن خوراکی قبل از پاشش بر روی مواد غذایی وارد یک محفظه پلاسمایی شده و سپس در معرض تابش پلاسما قرار می‌گیرد و بعد از آن بر روی سطح محصولات پخش می‌شود.

استفاده از فناوری پلاسمای سرد، می‌تواند مقدار چربی مورد استفاده در این مواد غذایی بین 50 تا 75 درصد کاهش دهد. این فناوری بدون اینکه تغییری در طعم و ظاهر محصولات غذایی ایجاد کند، باعث کاهش چربی و سالم تر شدن آن‌ها می‌شود.

کارخانه‌های تولید بیسکویت، کراکر و خوراکی‌های میان وعده به دلیل نیاز به روغن نباتی در تولیداتشان می‌توانند از این فرآیند نوآورانه استفاده کنند.

مرکز DIT، برای توسعه و تجاری سازی این فناوری به دنبال یک شریک تجاری است که حوزه فعالیت آن در خصوص تولیدات مواد غذایی باشد.

از جمله مزایای رقابتی این فناوری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. این فناوری قابلیت تطبیق با هر خط تولیدی را دارد.
  2. به دلیل استفاده از هوای موجود در محیط برای تولید پلاسما، فرایند بسیار ساده است.
  3. با توجه به اینکه که روغن گرم نشده و اکسیداسیون کاهش یافته است، عطر و طهم غذا حفظ خواهد شد.
  4. با کاهش 50 درصدی مقدار روغن مصرفی می‌توان غذای سالم‌تری را تولید کرد.
  5. کاهش مصرف روغن باعث صرفه‌جویی و کاهش هزینه خواهد شد.
نظـــرات

Amir

سلام خیلی ممنون از مطالب جالب و مفیدتون به امید اینکه این تکنولوژی و در کشور خودمون داشته باشیم

26 اذر