مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) در نظر دارد تا از پایاننامههایی با قابلیت صنعتی مرتبط با پلتفرم فناوریهای حوزه نانو حمایت مالی و معنوی کند.
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای حمایت از پایاننامههایی با قابلیت صنعتی، در قالب ICAN از دانشجویان و علاقهمندان حمایت میکند.
ICAN به کمک تجهیزات آزمایشگاهی و نیمهصنعتی شش پلتفرم حوزه فناوری نانو خود با مشارکت شرکتهای دارای پلتفرم، شرایط لازم برای معرفی و اجرای موضوعات پایاننامههای صنعتی را فراهم کرده است. متقاضیان و علاقهمندان میتوانند در قالب دریافت خدمات پژوهشی یا همکاری فناورانه با شرکت دارای پلتفرم از امکانات این مرکز بهرهمند شوند.
همکاری فناورانه با شرکتها در قالب تعریف پایاننامه صنعتی صورت میگیرد. این پایاننامه میتواند توسط خود شرکت دارای پلتفرم عضو ICAN تعریف شود یا از سمت دانشگاه (استاد/ دانشجو) اعلام گردد.
لیست پایاننامههای صنعتی حال حاضر در ICAN از اینجا قابلمشاهده است. همچنین اساتید و دانشجویان علاقهمند میتوانند عنوان پایاننامه صنعتی موردنظر خود را از طریق این فرم به اطلاع ICAN برسانند.
مراحل ثبت طرح و ایجاد همکاری برای علاقهمندان به شرح زیر است:
متقاضیان پس از تایید پایاننامه خود توسط ICAN، با رعایت ضوابط مرکز میتوانند از تسهیلات زیر بهرهمند شوند:
۱- امکان استفاده از تجهیزات مستقر در ICAN
۲- دریافت مشاوره فنی از کارشناس شرکت دارای پلتفرم
۳- تخصیص گرنت شبکه آزمایشگاهی راهبردی
۴- کمک هزینه تامین مواد اولیه و مصرفی
۵- دریافت مشاوره حقوقی
۶- تخصیص فضای کاری
با توجه به ظرفیت محدود فعلی مرکز، اولویت با افرادی است که زودتر درخواستهای خود را ارسال کنند و درخواستهایشان در داوری مورد قبول واقع میشود.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت رسمی ICAN به نشانی icanano.ir مراجعه فرمایند. همچنین پلهای ارتباطی مرکز برای پاسخگویی به مخاطبان به شرح زیر است.
تلفن: ۵۶۲۷۷۱۵۶-۰۲۱ و ۵۶۲۷۷۱۵۲-۰۲۱
آیدی تلگرام: icanservices@