مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) در نظر دارد آن دسته از پایاننامههای دانشگاهی را که قابلیت تجاریسازی دارند طی توافقی دو طرفه میان شرکتهای مستقر در مرکز و جامعه دانشگاهی به صورت طرح صنعتی تعریف کند. در این مسیر ICAN با ارائه تسهیلات به جامعه دانشگاهی به دنبال گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور است.
انتخاب هوشمندانه موضوع پایاننامه و همچنین امکان تبدیل این موضوع به یک کسب و کار، یکی از چالشهای مورد بحث در جوامع دانشگاهی و پژوهشی است. عدم دسترسی به امکانات و تجهیزات متناسب با این هدف و عدم تامین هزینههای تحقیق و توسعه یکی از مهمترین موانع حرکتی به شمار میرود.
ICAN به عنوان بخشی از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به دنبال تسهیل ارتباط میان صنعت و دانشگاه در حوزه فناوری نانو است. این مرکز به کمک تجهیزات آزمایشگاهی و نیمهصنعتی شش پلتفرم حوزه فناوری نانو خود با مشارکت شرکتهای صنعتی مالک پلتفرم، شرایط لازم برای تعریف یک پایاننامه صنعتی را فراهم کرده است. متقاضیان و علاقهمندان در جامعه دانشگاهی میتوانند در قالب همکاری فناورانه پایاننامه موردنظر خود را تعریف کنند و در صورت توافق با شرکت دارای پلتفرم، آن را اجرا کنند.
فرم تعریف موضوع صنعتی پیشنهادی از اینجا قابلمشاهده است.
پس از تفاهم و آغاز همکاری، متقاضیان با رعایت ضوابط مرکز میتوانند از تسهیلات زیر بهرهمند شوند:
۱. امکان استفاده از تجهیزات مستقر در ICAN
۲. دریافت مشاوره فنی از کارشناس شرکت دارای پلتفرم
۳. تخصیص گرنت شبکه آزمایشگاهی راهبردی
۴. کمک هزینه تامین مواد اولیه و مصرفی
۵. دریافت مشاوره حقوقی
۶. تخصیص فضای کاری
قوانین حاکم بر شرایط همکاری میان محققان و شرکت دارای پلتفرم فناوری عضو مرکز برای تعریف پایاننامههای صنعتی، طبق توافق و رضایت طرفین خواهد بود و میبایست در سرفصلهای زیر شرایط همکاری را شفاف نمایند؛
۱. حقوق معنوی دستاوردهای علمی در قالب چاپ و انتشار مقالات داخلی و خارجی
۲. مالکیت اختراع داخلی و خارجی
۳. امکان واگذاری دانش فنی و یا تعیین سهم در سود فروش برای هر یک از طرفین یا مالکیت در نمونه اولیه محصول
با توجه به ظرفیت محدود مرکز در ارائه خدمات و تسهیلات، اولویت با افرادی است که زودتر درخواستهای خود را ارسال کنند و درخواستهایشان در داوری مورد قبول واقع میشود.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت رسمی ICAN به نشانی icanano.ir قسمت فرصتهای همکاری مراجعه فرمایند. همچنین پلهای ارتباطی مرکز برای پاسخگویی به مخاطبان به شرح زیر است.
تلفن: ۰۲۱۵۶۲۷۷۱۵۶ و ۰۲۱۵۶۲۷۷۱۵۲
آیدی تلگرام: icanservices@