رویداد ICAMP

یکی از مشکلات موجود برای رسوخ نوآوری در صنایع و محصولات مورد استفاده در داخل کشور، ارتباط ناکارآمد صنعت و دانشگاه و عدم اطلاع این دو گروه از نیازها و خواسته ­های دیگری است. از سوی دیگر، یکی از راهکارهای موجود، شناسایی، توانمندسازی و ارتقای فناوران مستعد، پرتلاش و با دانش توسط نهادها و سازمان­های واسط و فعال در حوزه توسعه فناوری یا انتقال دانش فنی است؛ تا قبل از مواجهه فناوران با صنعت­گران، این فناوران با زبان، خواسته­ ها و الزامات صنعت­گران آشنا شده و مستندات مکفی و قابل دفاع را تهیه و در صورت نیاز، ارائه نمایند.

از اینرو از جمله اهداف اصلی تاسیس مرکز صنعتی ­سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) نیز رفع چالش­ها و کوتاه کردن مسیر انتقال فناوری­ های ارزشمند دانشگاهی به صنایع، بوده است. در رویداد ICAMP نیز با هدفی مشابه (ایجاد زبان مشترک بین فناوران دارای محصولات فناورانه و صنعت­گران) و در ادامه برنامه هایی همچون چالش نوآوری و فناوری شبکه تبادل فناوری ولی با مدل عملکردی متفاوت، فرصتی برای علاقه­ مندان فراهم گردیده تا با اتکا به استعداد و دانش فنی خود در یکی از حوزه ­های فناوری نانو، و همچنین اکتساب مهارت­ هایی از جمله مهارت­ های نرم (مثلا رهبری، کار تیمی، مذاکره و …) و مهارت­ های تخصصی (مانند انتخاب محصول مبتنی بر نیاز، طراحی ویژگی­ های محصول براساس نیاز مشتری، الزامات مورد توجه از جنبه قابلیت تجاری­ سازی در طراحی محصول و ….) در تولید و ارائه نمونه اولیه ­ای از محصول با قابلیت فروش دانش فنی یا تجاری­ سازی، موفق عمل نمایند.

 

FINAL POSTER ICAMP8 1

به بیان صریحتر، در ICAMP قرار برآن است که بدنه اجرایی این رویداد، با برنامه های آموزشی تئوری و عملی، مشاوره، حمایت های مالی و …، در کنار مخاطبان باشند تا ضمن توانمندسازی مخاطبان در مهارتهای نرم و تخصصی، نمونه اولیه ای از محصول با پتانسیل بالای تجاری سازی یا با قابلیت فروش دانش فنی تولید نمایند. نکته مهم در ICAMP آن است که در این رویداد ما از ابتدا در کنار افراد هستیم تا بتوانیم تجربه ای عالی در مسیر حرفه ای شدن مخاطبان و خلق دانش فنی توسط ایشان را فراهم کنیم. مهمترین شرط برای حضور در این رویداد، آمادگی برای یادگیری و تلاش است. با توجه به اینکه در انتهای این رویداد، قرار است خلق دانش فنی صورت پذیرد و نمونه اولیه از محصولات با قابلیت تجاری سازی تولید شود، دانش و سوابق فعالیت دانشگاهی مخاطبان در یکی از حوزه های فراخوان اولین رویداد ICAMP نیز از عوامل تاثیرگذار بر پذیرش افراد است. در سه ماه اول از رویداد، در حین آموزش های تئوری و تخصصی، افراد با توجه به سوابق علمی-پژوهشی خویش بر روی یکی از موضوعات مطرح شده در فراخوان، فعالیت مینمایند و در انتهای دوره، پروپوزال خود را با کمک منتورها و مشاوران ارائه میدهند. >در مرحله دوم رویداد ICAMP، تعدادی از شرکت کنندگان که سه ماه اول را با موفقیت گذرانده باشند، با توجه به رصد و ارزیابی طی دوره بر اساس نحوه عملکرد و پروپوزال ارائه شده، انتخاب میگردند و در مدت زمان 9 تا 12 ماه پس از آن، با مشارکت مرکز صنعتی سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) و شرکت توسعه بازار سام در تامین و حمایت مالی، تجهیزات و زیرساخت ها، مشاوره و منتورینگ، برای تهیه نمونه اولیه از محصول مورد نظر، تلاش میکنند. این نکته قابل ذکر است که با توجه به علاقه مندی، تلاش، آموزش پذیری و توانمندی افراد و محصول انتخابی توسط شرکت کنندگان، خروجی این برنامه ممکن است به توسعه محصول و یا توسعه دانش فنی منجر شود و یا صرفا یک تجربه عملی در جایگاه یک نیروی تحقیق و توسعه باشد. متقاضیان محترم لطفا رزومه های خود را به همراه یک فیلم دو دقیقه ای (که به معرفی خود فرد، توانمندی ها و علاقه مندی های او اختصاص دارد) به ایمیل ذکر شده ارسال نمایند.

موضوعات و عناوین پیشنهادی

دسته بندی: پایه سرامیکی مبدل‌های کاتالیستی انواع خودرو با استفاده از فناوری نانو

دسته بندی: صنایع پلیمر و قطعات پلیمری، روکش های پلیمری کابل ها، الیاف مصنوعی با بنیان پلیمر مصنوعی و …

دسته بندی: سامانه پلاسمایی کاهش دهنده میزان آلاینده های میکروبی در سردخانه‌های صنعتی