جستجو کردن
Close this search box.

رویداد تخصصی روندهای توسعه و کاربردهای فناوری چاپ سه‌بعدی زیستی

با پیشرفت روزافزون فناوری‌ها، پرینت سه بعدی زیستی به یکی از ابزارهای متحول کننده در عرصه‌ پزشکی تبدیل شده است. هر چند این فناوری نوظهور عمدتا توسط مراکز تحقیقاتی در حال گسترش است، اما کاربردهای گسترده‌ای به‌ویژه در حوزه‌های مهندسی بافت، داروسازی و آزمایش مواد آرایشی-بهداشتی پیدا کرده و افق‌های جدیدی را در فناوری پدیدار کرده است. نانوفناوری توانسته با ایجاد ویژگی‌های منحصر به فرد در جوهرهای زیستی و محصولات تولید شده به روش چاپ زیستی، تحولی شگرف در این حوزه وجود آورد و ویژگی‌های زیستی موجود در بافت و اندام طبیعی را در محیط آزمایشگاهی به وسیله چاپ زیستی ایجاد نماید.

انجمن نانوفناوری ایران با همکاری مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) و شرکت امیدآفرینان بافت آینده، درنظر دارد در راستای آشنایی علاقه‌مندان و فعالان حوزه چاپ سه‌بعدی زیستی، یک رویداد تخصصی در زمینه روندهای توسعه و کاربردهای این فناوری در تاریخ یکم اسفندماه 1403 برگزار نماید.

در این رویداد، به دنیای شگفت انگیز فناوری چاپ سه‌بعدی زیستی سفر خواهیم کرد و با آخرین دستاوردهای این فناوری در کشور در حوزه پژوهش و کاربردهای عملی در حوزه سلامت آشنا می ­شویم. همچنین اطلاعات مفیدی در رابطه با نقش فناوری نانو در توسعه این فناوری و جوهرهای مورد استفاده در چاپ سه بعدی زیستی 3D Bio-Printing کسب می‌نماییم.

ازجمله اهداف اصلی که در این رویداد دنبال می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پیشرفت‌های علمی و فناوری: فناوری چاپ سه‌بعدی زیستی از جمله تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای است که تحولات چشمگیری در حوزه پزشکی و بهداشت به وجود آورده است. این رویداد فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی با جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای علمی در این حوزه فراهم می‌آورد.

کاربردهای عملی و تجاری: چاپ سه‌بعدی زیستی به‌عنوان یک فناوری نوآورانه، کاربردهای فراوانی در حوزه پزشکی دارد که می‌تواند به بهبود درمان و افزایش کیفیت زندگی بیماران منجر شود. این فناوری امکان تولید بافت‌ها و اعضای بدن با استفاده از سلول‌های زنده را فراهم می‌کند، که می‌تواند در فرآیندهای پیوند اعضا، تولید داروها و درمان‌های شخصی‌سازی شده مورد استفاده قرار گیرد.

توسعه شبکه‌های حرفه‌ای: حضور در این رویداد فرصت مناسبی برای ایجاد و گسترش شبکه‌های حرفه‌ای و تبادل اطلاعات با دیگر متخصصان و علاقه‌مندان به این حوزه است. این تبادلات می‌تواند به توسعه همکاری‌های علمی و صنعتی منجر شود و راهکارهای نوآورانه‌ای را برای چالش‌های موجود ارائه دهد.

آینده پژوهش و فناوری: آینده چاپگرهای سه‌بعدی زیستی بسیار روشن است و پیش‌بینی می‌شود که این فناوری در دهه‌های آینده نقش بزرگی در تحولات پزشکی و بهداشتی ایفا کند. شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌توانند نگاهی به آینده این فناوری و چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو داشته باشند.

محورهای اصلی این رویداد عبارتند از:

– آخرین دستاوردهای علمی در زمینه چاپ سه‌بعدی زیستی

– کاربردهای عملی این فناوری در عرصه پزشکی

– آینده چاپگرهای سه‌بعدی زیستی

– کارگاه عملی آموزش کار با چاپگرهای سه‌بعدی زیستی

سخنرانان کلیدی که در این رویداد به ارائه آخرین و جدیدترین موضوعات حوزه چاپ سه‌بعدی خواهند پرداخت در ادامه معرفی می‌شوند:

دکتر علی تمایل، عضو هیئت علمی دانشگاه Connecticut

دکتر فرزام فرهمند، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف

دکتر علیرضا پرهیز، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسن حریریان، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر شهره مشایخان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف

دکتر سجاد نعیمی‌پور، محقق پسادکتری دانشگاه Linköping سوئد

دکتر احسان شکاریان، مدیر گروه نوآوری ستاد فناوری نانو

دکتر صابر آزاد، کارشناس رصد فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

دکتر مجید حاجی‌حسینعلی، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت امیدآفرینان بافت آینده

این رویداد یک روزه در تاریخ چهارشنبه 1/12/1403 ساعت 8 الی 17:30 بصورت حضوری (در دو بخش سخنرانی علمی و کارگاه عملی) در محل مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی برگزار خواهد شد و متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این رویداد، می‌توانند به صفحه رویداد در ایوند به آدرس https://evand.com/events/3d-bio-printing مراجعه نمایند.

پوستر رویداد

3D poster scaled

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

سایر مطالب وبلاگ ICAN